Uluslararası 3. Gıda Kalite Zirvesi’nde bir araya gelen sektör temsilcileri, gıda güvenliği başta olmak üzere, üretici sorumluluğu ve üretim verimliliği konularındaki deneyimlerini paylaştı. Zirve kapsamında verilen Altın Lezzet Ödülleri’nde Albayrak Medya 3 ödülün sahibi oldu. Yeni Şafak Gazetemiz adına Ekonomi Müdürü İbrahim Acar ödülü alırken, Ketebe Yayınları’ndan çıkan Türkiye Gastronomi Atlası’nın yazarı Ömür Akkor adına ödülü Ketebe Kurumsal İletişim Görevlisi Güner Demircan teslim aldı. Patron Mutfakta programıyla TVNET’te yakalanan başarı bir kez de Altın Lezzet Ödülleri kapsamında ödüle layık görüldü ve ödülü programın yapımcı ve sunucusu Doğukan Erdem Kutlu aldı.